dissabte, 24 de maig de 2014

Primavera


Primavera from Dani Salvà on Vimeo.
Primavera a l'Empordà des de dalt del teulat.

dimarts, 20 de maig de 2014

Finlàndia


Paisatges esquitxats de llacs i boscos boreals que s'extenen fins als confins siberians. Feia temps que ens cridaven l'atenció els països nòrdics i sobretot Finlàndia.


Aprofitant el preu relativament econòmic d'una companyia de baix cost, aquesta vegada hem canviat el sud pel nord, la calor per la fred, els països exòtics per un de més "civilitzat".


Finlàndia és un lloc per gaudir de natura en estat pur, un destí turístic d'estiu o d'hivern. Durant els mesos freds per practicar qualsevol esport de neu, anar a veure aurores boreals o pujar  a la llunyana Lapònia per visitar el Pare Noel. L'estiu, aprofitant les llargues jornades amb llum solar, és per perdre´s, pescar o navegar pels seus milers de llacs i parcs naturals o simplement relaxar-se en una caseta de fusta a la vora d'un llac.


La Pasqua, encara que caigui a l'abril  com aquest any, potser no és el millor moment si el que es pretén és fer activitats a la natura, ja que la neu tot just es comença a fondre i l'accés no resulta fàcil. Malgrat tot, això no en desmereix una visita a la primavera. Passant de Helsinki, vam enfilar cap al nord, a la província de la Carèlia per dirigir-nos a Lieksa a la vora del llac Pielinen i  la reserva natural de Ruunaa, a tocar la frontera amb Rússia, on els llacs encara es trobaven sota una gruixuda capa de gel i la neu es començava a desfer.

divendres, 2 de maig de 2014

Taller de fotografia

Taller de fotografia pel Girona Temps de Flors 2014