diumenge, 29 de maig de 2011

La final de la Champions a CasavellsA Casavells també teníem una pantalla gegant per seguir la Final de la Champions.

dimarts, 24 de maig de 2011

Campanya electoral 15-M


No és fàcil condensar una campanya electoral de 15 dies amb sis imatges però aquí en va un intent...

dimarts, 17 de maig de 2011

dissabte, 14 de maig de 2011

Nepal
Ara ha fet deu anys del meu primer gran viatge, va ser el Nepal. És del que més bons records en guardo i més bon gust em va deixar quan vaig tornar; ja feia unes quantes setmanes que n´havia tornat i encara m´imaginava entre aquelles muntanyes tan altes i amb els habitants de les valls del Khumbu. L´objectiu del viatge era fer el trekking de l´Everest. Recordant-ho, em venen a la memòria 17 intensos dies de caminar per paisatges fabulosos; o al costat de pics que tocaven el cel; o creuant per ponts penjats, rius que baixaven enfurismats; o saludar amb el "namasté" els amables sherpes amb qui et creuaves; o uns deliciosos momos i un plat de dahl baht a la vora d´una estufa de llenya de yak; o arraulit dins el sac mentre a fora nevava, o... La primera setmana del trekking, la que va des de Jiri fins a l´aeròdrom de Lukkla, va ser la millor. La majoria del turistes iniciaven la caminada en aquest darrer punt i fins llavors i sense la massificació vivies en el Nepal més autèntic i genuí.
Les fotografies que vaig fer van ser un desastre i una mica a partir d´aquí em vaig iniciar en aquest món. Però deixant de banda la qualitat de les fotos sempre quedaran els bons records...

dimarts, 3 de maig de 2011

El Barça a la final de Wembley


Ambient a la ciutat de Girona durant la transmissió i posterior celebració del partit de futbol entre el FC Barcelona i el Real Madrid.