diumenge, 28 de novembre de 2010

Des del teulat

Aquesta tarda durant uns instants, el sol ha sortit per sota els núvols i ens ha obsequiat amb aquesta bonica llum. He pujat ràpid al teulat amb la càmera per fer-ne alguna foto. I ara ve la pregunta: algú sabria dir el nom dels tres pobles que es veuen a la imatge? Ah, Casavells no compta.

dimarts, 23 de novembre de 2010

Alisis


Alisis és un grup format per quatre amics que després d’un llarg període d’inactivitat decideixen tornar a assajar i a composar nous temes. La seva música beu directament del post-punk i de bandes sinistres dels anys 80 com The Camaleons, The Cure, Sisters of Mercy, Bauhaus,... tot i que també reconeixen influències de grups com Smashing Pumpkins, Pixies, Editors, Sonic Youth,... i de formacions més properes com és el cas de Kitsch, que tot i tenir-hi poques coses en comú musicalment parlant, comparteixen l’idioma amb què canten i la necessitat d’expressar-se des d’un costat més poètic. Les llestres d’Alisis no són banals ni gratuïtes. La seva proposta doncs no és fàcil i implica més d’una escolta que transporta a l’oient a un país fred, amb poques hores de sol i on el vent bufa sempre en una sola direcció.

Alsisi acaba de publicar la seva primera maqueta titulada Dies estranys, que inclou deu cançons i que va ser gravada el passat mes de juliol als Estudis Ground de Cornellà de Terri sota la supervisió del tècnic Jaume Figueres.

Si els vols escoltar visita’ls a myspace.com/alisisgrup i si estàs interessat/da en aconseguir la maqueta, posa’t en contacte amb ells a alisisgrup@gmail.com . Les fotos de promoció del grup són d´en Dani Salvà.

Bufen nous aires... benvinguts a Alisis!"

Massafressa

diumenge, 14 de novembre de 2010

Mulats d´Espinavell


Ja fa cosa d´un mes es va celebrar la Fira de Mulats d´Espinavell. El dia de la fira, el bestiar que ha passat l´estiu a les pastures de la muntanya és baixat al poble de Molló. Els animals passaran la resta de l´hivern als masos fins que pels vols de Sant Pere es tornarà a iniciar la transhumància per portar-los a la muntanya de Rojà.

dimarts, 2 de novembre de 2010

Lisboa

Cinc fotos realitzades aquesta setmana passada a la capital portuguesa durant l´estada pel Projecte Comenius.