divendres, 31 d’octubre de 2008

La foto


La xarxa és com un immens bazar oriental on s´hi troba de tot, nou o vell. Remenant-hi he trobat aquesta perla. Dos mites. Un ja forma part del món dels morts i l´altre més d´una vegada hi ha tingut un peu i mig. Els coneixeu?

dimecres, 15 d’octubre de 2008

"Les coses que més costen són les que més satisfan"


Quan vaig començar amb això de la fotografia digital, desanimat pels pobres resultats obtinguts, li vaig dir a en Diego Espada que això era complicadíssim. En Diego, que en sap una muntanya sobre fotografia i del qual n´he après molt, em va dir que tranquil, que la corba d´aprenentage de la fotografia digital és lenta, fins que un dia tot sembla encaixar i quadrar. Quanta raó tenia!!

dimecres, 8 d’octubre de 2008

Viatges. BolíviaPer tercer any consecutiu, aquesta tardor es torna a iniciar el cicle Viatges. Les sessions tindran lloc cada divendres a les 22h al Mundial de la Bisbal d´Empordà. Aquest any la Irene i jo som els encarregats de començar amb el viatge a Bolívia. A continuació venen en Xevi Codolà i en Pere Mercader amb l´Illa de la Reunión per després saltar a Amèrica Central amb bicicleta a càrrec de l´Iscle Martínez i en Roger Josa.