dilluns, 31 de març de 2008

dimarts, 25 de març de 2008

diumenge, 23 de març de 2008

Islàndia amb bicicleta(c) Foto: Elisenda Realp

Fred, vents gèlids, pluja, sol, núvols i ... paisatges espectaculars; això és el que es va trobar l´Elisenda Realp, una amiga de Vic, aquest estiu fent la volta a Islàndia amb bicicleta. Veient aquestes fotos que va fer venen ganes d´anar-hi.

dimarts, 18 de març de 2008

La matança del porc


Ara que ja es comença a flairar la primavera és moment de recordar amb unes fotografies que vaig fer uns dies enrera, una tradició molt típica de l´hivern, la de la matança del porc. Encara que avui dia amb el clima esbojarrat i les tradicions que es van perdent, cada vegada costa més saber en quina estació de l´any ens trobem.

dilluns, 17 de març de 2008

INICI D´UN BLOG


Finalment i com que amb això de les noves tendències, modes, hàbits o com se li vulgui dir, un servidor sempre va un pas enredera (o dos o tres), m´he decidit a crear un blog personal.

Per encetar els continguts que aniré penjant en el blog i fent honor al títol del mateix, començaré amb un a foto meva acompanyada d´un text de l´escriptor figuerenc Joan Guillamet del seu llibre coses i gent de l´Empordà :

A desgrat de tenir un nom femení, jo crec que la tramuntana és un vent de molta virior i molt adult. La seva iconografia, diguin el que diguin els clàssics, no s´avé pas gaire, em sembla a mi, amb caparrons alats d´infants tendrívols que van bufant, sinó més aviat amb la figura gegantina d´un tità irat i barbut, que sospira implacable des del seu amagatall de darrera les muntanyes.